Колеги, от другата тема разбрах как да си разглобя корите на задните врати, обаче мен ме интересува нещо, за което не намерих инфо с търсачката или просто няма, намерих си задно и задни странични стъкла, които са фабрично тонирани. За задното е ясно - карам го в Кобра и за 20лв. аз съм човека, обаче страничните ще си ги правя сам! От тук идва въпроса ми дали ще станат при положение, че моята е със задни ел. стъкла, а тези от която са свалени не са ел.???(в смисъл да не се набутвам за нещо което няма да стане) И дали някой е сменял задни стъкла, ако може малко повече инфо, за да мога да се справя по лесно и бързо!!! Благодаря на всички предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за задни стъкла?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщениеА фабрично тонирани стъкла за предните врати има ли ?
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеНа тая която я гледах не е с тонирани фабрично отпред, и мисля, че за 156 няма такива, а пък и където те спрат там ще те глобяват, защото доколкото знам трябва да си е записано в талона, че стъклата отпред са тонирани от производителя!!!Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
май имаше нещо че може да отидеш в полицията и да тиги затъмнат те с машина и с документ и такса от 60лв за годината можеш да караш,но несъм сигурен може само слухове дасаMercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от Huliganin Покажи съобщениеСамо Неволята ми отговориСвалих си машинките на ел стъклата отворих ги, оправих ги и сега си работят перфектно. Ако някои има въпроси как става работата може да пита вече имам опит.
Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от Huliganin Покажи съобщениеСамо Неволята ми отговориСвалих си машинките на ел стъклата отворих ги, оправих ги и сега си работят перфектно. Ако някои има въпроси как става работата може да пита вече имам опит.
sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеако не е неволията да сме изгнили по сервизите колегаMercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
Comment